Creatief Schrijven (Verhalen Schrijven)

Gruitpoort, Hofstraat 2 Doetinchem
Gemma van Dalen
Maandag: 19:30 - 21:00
16 september 2019 tot 25 november 2019
10 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Gemma van Dalen

Creatief schrijven

korte verhalen / schrijven over je leven /columns /blogs

 

Creatief schrijven, dat klinkt leuk! Weleens over nagedacht?

Maar waar begin je? Hoe kom je op ideeën en hoe geef je deze vorm? Hoe pak je het aan om te schrijven over je leven? Hoe schrijf je een column of blog die anderen aanzet tot lezen?

In de cursussen die ik wil geven staat het plezier in schrijven voorop. Het op gang brengen van het creatief schrijfproces is belangrijker dan het afleveren van een perfect verhaal. Dus ook als je nog geen ervaring hebt met creatief schrijven kun je gewoon meedoen. Door de individuele benadering is de cursus geschikt voorelk niveau.

Creativiteit, schrijven en bewustwording zijn de drie grote thema’s die mij inspireren en motiveren. Voor mij is schrijven een manier om gebeurtenissen, gedachten en fantasieën vorm te geven. De wereld om je heen gaat er anders uitzien wanneer je je realiseert dat bijna overal een verhaal in zit.

10 bijeenkomsten van 90 minuten
16 september 2019 tot en met 25 november 2019
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Aantal deelnemers: 6 – 8

Cursusgeld totaal € 110,-

Update 8 september: de cursus gaat door, maar er is nog plaats. Instroom voor geïteresseerden met (enige) schrijfervaring is mogelijk t/m 12 oktober.

Klik hieronder voor het inschrijfformulier en stuur het ingevulde formulier naar gam.v.dalen@live.nl

inschrijfformulier

 

 

Gemma van Dalen

Meer over Gemma van Dalen

Gemma van Dalen schrijfcoach/docent creatief schrijven

Voor mij is schrijven een manier om gebeurtenissen, gedachten en fantasieën vorm te geven. De wereld om je heen gaat er anders uitzien wanneer je je realiseert dat bijna overal een verhaal in zit. Schrijven is ook: bezig zijn met taal.

Met het geven van de cursussen kan ik mijn opleiding en ervaring inzetten om anderen te leren hoe je ideeën kunt omzetten in woorden.