Art & Design 14+

Gruitpoort, Hofstraat 2 Doetinchem
Art en Design
Vrijdag: 19:00 - 21:00
01 november 2019
20 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Art en Design

Bij Art & Design kom je in aanraking met 5 kunstdisciplines; mode, model-boetseren, fotografie, architectuur en beeldend 3D. De disciplines beschikken over circa 4 lessen van 2 uur, waarin ze toewerken naar een eindproduct. Daarnaast worden er ook atelier bezoeken georganiseerd, waarbij de leerlingen op bezoek gaan bij één van de kunstenaars. Aan het eind wordt het werk getoond in een schouw, waarin de leerlingen worden beoordeeld door twee kunstdocenten. Deze feedback kunnen ze dan weer meenemen in hun verder studieloopbaan als ze naar de Kunstacademie gaan.

Alle jongeren vanaf 14 jaar die een passie hebben voor de kunstvakken en zich hierin willen ontwikkelen, zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij Art & Design!

Kosten: € 300


Art en Design

Meer over Art en Design

Bij Art & Design is er plek voor talentontwikkeling op het gebied van kunst en cultuur. 
Leerlingen vanaf 14 jaar krijgen hierbij de kans om zijn of haar talent te ontwikkelen en ze leren hoe je op verschillende manieren kan werken en kijken naar beeldende kunst. Daarnaast is het ook een verdieping van je hobby door te kijken of je er echt iets mee wil en waar je kracht ligt.