Atelier Edelsmeden

Gruitpoort, Hofstraat 2 Doetinchem
Gruitpoort Kunstlab
Maandag: 14:00 - 16:30
01 september 2020 tot 15 juli 2021
52 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Gruitpoort Kunstlab

Het vaste moment voor mensen die graag zonder docent willen werken aan hun sieraden. Wanneer het lokaal op andere momenten vrij is, ben je ook van harte welkom om vrij te werken in één van onze lokalen.

Gratis voor mensen met een abonnement van de Gruitpoort of met een speciale Atelierkaart van 15 euro per maand (12 termijnen).

Gruitpoort Kunstlab

Meer over Gruitpoort Kunstlab

Cursussen

Wil je een hobby opnieuw oppakken, jezelf verder ontwikkelen of een totaal nieuwe activiteit proberen? Bij de Gruitpoort kun je vanaf september weer terecht voor een breed aanbod aan cursussen. Van Taal tot Tekenen en van Tango tot Theater!

Gruitpoort Atelierkaart

Naast het volgen van een cursus is het bij de Gruitpoort het gehele jaar door mogelijk vrij te werken in onze lokalen. Hierbij werk je zelfstandig of in groepsverband zonder docent.

KOM JE CURSUS GEVEN IN DE GRUITPOORT

Wil jij cursussen verzorgen op een sfeervolle en gezellige locatie? Dan is de Gruitpoort in Doetinchem de locatie bij uitstek. Als creatieve broedplaats ondersteunen we docenten vanuit onze passie voor kunst en ontwikkeling bij het aanbieden van lesactiviteiten.