Cursus Communicatie met NLP

Ontmoetingscentrum Ons Huis, Beukenlaan 30 7255 DM Hengelo (GLD)
Erna Hiddink
Maandag: -
03 september 2019 tot 15 oktober 2019
5 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Erna Hiddink

Wil jij na de vakantie ook anders omgaan met situaties? Bijvoorbeeld thuis of op je werk?

Denk aan grenzen stellen, loslaten, perfectionisme, pleasen, omgaan met irritatie en weerstand, veel denken, heel hard werken of veel zorgen voor anderen. Wil je opties en praktische tools om het anders te doen?

Dan is deze cursus iets voor jou!

Je leert tijdens de cursus communicatie NLP anders naar jezelf en je omgeving kijken en luisteren. Je leert hoe het komt dat je doet wat je doet en hoe je dit anders kunt gaan doen als je er niet meer blij mee bent. Je ontdekt dat je andere keuzes hebt en hoe je anders kunt gaan kiezen. Je krijgt inzicht in jezelf en jouw gedrag. Je ontwikkelt andere manieren op doen en denken waardoor er snelle effecten van veranderingen ontstaan. We geven je praktische tools en inspiratie waar jij direct mee aan de slag kan. De aangereikte theorie wordt direct in groepjes geoefend en ervaren. Niet denken maar doen! Leren door te ervaren.

Voorafgaand aan de cursus is er een gratis en vrijblijvende informatieavond. In deze introductieavond ontdek je hoe je NLP kan toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Je komt meer te weten over NLP en wat het jou kan opleveren.

Je bent van harte welkom op:

Dinsdag 3 september 2019 om 19:00 uur in Ontmoetingscentrum Ons Huis, Beukenlaan 30 7255 DM Hengelo (GLD)

Wil je na de introductieavond meer weten over NLP en het daadwerkelijke kunnen toepassen? Dan kun jij je aanmelden voor de cursus Communicatie met NLP die wordt gehouden op op dinsdag 17, 24 september, 2,8 en 15 oktober 2019 van 19:00 tot 22:00 uur in De Gruitpoort Hofstraat2, Doetinchem.

De cursus is geschikt voor iedereen, want communiceren doen we allemaal. De cursus wordt gegeven in 5 avonden en afgesloten met een certificaat. De kosten voor de cursus bedragen €300,00 voor particulieren. Betaalt jouw werkgever de cursus dan zijn de kosten €363,00 (300 + BTW)

Heb je interesse? Laat het weten!

Eerst nog wat vragen? Kijk op www.RNAcoaching.nl of neem contact op met Erna Hiddink 06-22556134 of info@RNAcoaching.nl

Erna Hiddink

Meer over Erna Hiddink

Mijn naam is Erna Hiddink en ik ben 43 jaar oud. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek en woon in Borculo.

Jouw omgeving kun je vaak niet veranderen. Wel heb jij een keuze in hoe je ermee omgaat. Wil jij een andere keuze maken en op een andere manier omgaan met situaties of personen? Met coaching kan ik je daarbij ondersteunen.

Op diverse plekken in de Achterhoek en Twente geef ik de cursus Communicatie NLP. Je leert tijdens de cursus anders naar jezelf en je omgeving kijken en luisteren.Je leert hoe het komt dat je doet wat je doet en hoe je dit anders kunt gaan doen als je er niet meer blij mee bent. Bijvoorbeeld thuis of op je werk. Denk aan grenzen stellen, loslaten, perfectionisme, pleasen, omgaan met irritatie en weerstand, veel denken, heel hard werken, veel zorgen voor anderen. Door je bewust te worden van het effect van jouw communicatie, kun je veranderingen aanbrengen zodat je andere effecten van jouw omgeving krijgt. 

In mijn coaching, workshops en trainingen maak ik gebruik van verschillende coachtechnieken, interventies en modellen uit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), systemisch werk, de poppetjesmethodiek en de MatriXmethode.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op mijn website: www.RNAcoaching.nl of volg RNAcoaching op facebook.