Boetseren voor kinderen

De Gruitpoort Doetinchem, atelier 2.1
Suzanne WIllems
Vrijdag: 15:00 - 16:30
10 januari 2020
12 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Suzanne WIllems

In deze cursus beginnen we de eerste weken met het leren van een aantal basistechnieken. Samen kijken we hoe je een beeld opbouwt en vorm en stevigheid geeft in klei. Elke week werken met een opdracht n.a.v. een thema bijvoorbeeld uit de kunstgeschiedenis, het seizoen of een feestdag.

We beginnen met eenvoudige schaaltjes maar gaan ook verder met bijvoorbeeld, dieren, maskers en vogelhuisjes. De cursus is inclusief klei en geslaagde werkstukken worden ook gebakken!

De leeftijd is vanaf 8 jaar.

Kosten 12 lessen voor 125 € incl. klei en afbakken.

Meer over Suzanne WIllems

Ik ben ruim 20 jaar geleden afgestudeerd aan de kunstacademie in Arnhem. Sindsdien maak ik grote beelden voor buiten en kleine beelden voor binnen. Steeds terugkomende onderwerpen zijn de natuur en dieren. Soms lijken de figuren net echt maar vaak ook zijn het sprookjesdieren of fabeldieren die een verhaal vertellen of een emotie uitdrukken.  Ik maak mijn beelden van klei maar ook van brons, papiermachée en textiel.

Naast deze beelden maak ik ook tekeningen van honden. Soms zijn het honden die iets aan het doen zijn of willen spelen. Maar ik teken ook speciaal portretten van mensen hun eigen hond.

Ik heb verder drie kinderen en zie dat er geen echte handvaardigheid lessen meer worden gegeven, daarom start ik deze cursus, voor kinderen die graag met hun handen werken en dingen maken.

Als je mijn werk wilt zien kijk dan op www.suzannewillems.nl