Collage's maken

De Gruitpoort, Stadskamer 3.5
Kunst in uitvoering
Maandag: 13:30 - 16:00
02 oktober 2019 tot 16 oktober 2019
3 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Kunst in uitvoering

Een collage is een kunstvorm waarbij de kunstenaar gebruik maakt van gescheurde of uitgeknipte stukken papier of ander materiaal, die met lijm op een ondergrond geplakt worden. Door te werken met verschillende kleuren, materialen, teksten, afbeeldingen of losse objecten maak je een uniek en persoonlijk kunstvoorwerp. Het maken van een collage werkt ontspannend, zorgt voor verbinding met jezelf (je eigen kern) en kan verhelderend zijn. Bij het maken van een collage kom je jezelf als persoon tegen op creatief vlak. Je gaat af op je eigen intuïtie, en leert jezelf daardoor te ontwikkelen op creatief vlak.

Mirjam zal 3 dagdelen aanwezig zijn en ondersteunen bij het maken van een persoonlijke collage. Materialen voor deze workshop zijn aanwezig. Wil je een andere ondergrond dan papier, kun je dit zelf meenemen.

Woensdag 2, 9 en 16 oktober. Aanvang 13.30 uur (inloop vanaf 13.15 uur). De Stadskamer heeft een eigen ruimte voor haar workshops. Je vind ons op de 3de verdieping in ruimte 3.5.

Deelnemen aan deze workshop kost voor Stadskamer deelnemers € 1,50 of een muntje van de meedoen regeling per keer. Vrienden van de Stadskamer kunnen een strippenkaart kopen, zij betalen €20,- voor een strippenkaart, hiermee kun je 4 keer aan een (willekeurige) workshop deelnemen.

Voor meer informatie óf om jezelf aan te melden, mail naar: M.vandenEerenbeemt@stadskamer.com of S.Veekens@stadskamer.com

maximaal 12 deelnemers

Stadskamer

Meer over Kunst in uitvoering

Kunst in uitvoering is een initiatief van de Stadskamer. Kunst in uitvoering biedt cursussen en workshops aan met inzet op eigenaarschap en ontwikkeling. Onze workshops en cursussen worden onderverdeelt in 2 categorieën: vraaggericht en aanbodgerichtMet vraag gericht werken is de vraag van de cursist het uitgangspunt en kijkt de docent samen met de cursist wat de beste route is, de cursist gaat aan de slag in een individueel traject. Bij aanbodgericht worden er workshops aangeboden waarin de cursisten in een groep aan de slag gaan. Er zullen veel verschillende workshops aangeboden worden bv. materiaalkennis, kleurenleer, portret tekenen enz. 

Kunst in uitvoering is 4 dagdelen in de week aanwezig in de Gruitpoort. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.00 uur – 16.00 uur zal een medewerker van de Stadskamer aanwezig zijn.

Voor informatie over onze activiteiten verwijzen wij U naar de website van de Gruitpoort https://gruitpoortcursussen.nl/, de Facebookpagina van de Stadskamer of stuur een mailtje naar S.Veekens@stadskamer.com.