Gedichten schrijven

De Gruitpoort, Stadskamer 3.5
Kunst in uitvoering
Woensdag: 13:30 - 16:00
06 november 2019 tot 20 november 2019
3 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Kunst in uitvoering

Gedichten schrijven om gehoord te worden, je gevoelens te uiten of ter verlichting van je zorgen. Iedereen heeft een andere reden om een gedicht te schrijven. Gedichten komen voort uit inspiratie welke je opdoet door eigen ervaringen, iets wat besproken wordt in de media of iets dat je op straat ziet gebeuren.

Mirjam zal 3 dagdelen aanwezig zijn en ondersteunen bij het maken van een gedicht. Materialen voor deze workshop zijn aanwezig. Woensdag 6, 13 en 20 november. Aanvang 13.30 uur (inloop vanaf 13.15 uur). De Stadskamer heeft een eigen ruimte voor haar workshops. Je vind ons op de 3de verdieping in ruimte 3.5.

Deelnemen aan deze workshop kost voor Stadskamer deelnemers € 1,50 of een muntje van de meedoen regeling per keer. Vrienden van de Stadskamer kunnen een strippenkaart kopen, zij betalen €20,- voor een strippenkaart, hiermee kun je 4 keer aan een (willekeurige) workshop deelnemen.

Voor meer informatie óf om jezelf aan te melden, mail naar: M.vandenEerenbeemt@stadskamer.com of S.Veekens@stadskamer.com

maximaal 12 deelnemers

 

Stadskamer

Meer over Kunst in uitvoering

Kunst in uitvoering is een initiatief van de Stadskamer. Kunst in uitvoering biedt cursussen en workshops aan met inzet op eigenaarschap en ontwikkeling. Onze workshops en cursussen worden onderverdeelt in 2 categorieën: vraaggericht en aanbodgerichtMet vraag gericht werken is de vraag van de cursist het uitgangspunt en kijkt de docent samen met de cursist wat de beste route is, de cursist gaat aan de slag in een individueel traject. Bij aanbodgericht worden er workshops aangeboden waarin de cursisten in een groep aan de slag gaan. Er zullen veel verschillende workshops aangeboden worden bv. materiaalkennis, kleurenleer, portret tekenen enz. 

Kunst in uitvoering is 4 dagdelen in de week aanwezig in de Gruitpoort. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.00 uur – 16.00 uur zal een medewerker van de Stadskamer aanwezig zijn.

Voor informatie over onze activiteiten verwijzen wij U naar de website van de Gruitpoort https://gruitpoortcursussen.nl/, de Facebookpagina van de Stadskamer of stuur een mailtje naar S.Veekens@stadskamer.com.