JC On Stage

De Gruitpoort Doetinchem
JC On Stage
Woensdag: 16:30 - 18:00
  Woensdag: 18:00 - 20:00
  Woensdag: 20:00 - 22:00
14 september 2021 tot 15 juli 2021
40 lessen
Toon formulier

Neem contact op met JC On Stage

Hou je van toneel spelen, muziek maken en wil je dat jouw ideeën een plek krijgen? Bij JC On Stage leer je met theater en muziek samen het verhaal vertellen.

Wat is JC On Stage? JC On Stage is een plek om toneel te spelen en muziek te maken. Door veel te presenteren krijg je meer zelfvertrouwen en ontwikkel je je talent. Daar heb je je leven lang wat aan. In het muziektheater laboratorium ga je experimenteren, krijg je uitdagingen, ontwikkel je je creativiteit en maak je veel voorstellingen (minimaal 4 per jaar!).

Wat gaan we maken? Grote en kleine producties voor in een theaterzaal, op (theater)festivals, op scholen, het open podium Amphion of in de voorrondes van Kunstbende Gelderland.

Met wie ga ik werken? Met vier vaste docenten en gastdocenten >>>> zie profiel >>>>>

Wanneer is het? We werken 40 woensdag avonden per jaar in de Gruitpoort. Elke 10e week treed je op in de theaterzaal.

Groepen:
GRID Junior, tot 10 jaar: 17.00 – 18.00 uur
GRID Groep A, 10 tot 14 jaar: 18.00 – 20.00 uur
GRID Groep B, 14 – 20 jaar: 20.00 – 22.00 uur

*GRID GOUD: 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Voor welke groep kan ik me inschrijven? Je schrijft je in voor de groep van jouw leeftijd. *Zeer ervaren leerlingen die opvallen in talent, motivatie en ambitie en veel tijd willen besteden aan On Stage worden soms gevraagd deel te nemen aan On Stage GOUD. On Stage GOUD leerlingen werken mee aan producties voor externe opdrachtgevers.

Waarom is On Stage onderdeel van JC? JC is een plek waar jongeren hun ideeën kunnen realiseren. Precies zoals bij On Stage!

Inschrijven of een proefavond meedraaien? Stuur een e-mail naar s.cornelissen@gruitpoort.nl.

Ik heb toch nog een vraag… aan wie kan ik die stellen? Aan de vaste docenten: Carina, Sofie, Wendelien en Zwaan! grid@gruitpoort.nl.

 


JC On Stage

Meer over JC On Stage

Bij JC On Stage leer je met theater en muziek samen het verhaal vertellen. Je krijgt les professionele vaste docenten en gastdocenten.

De 4 vaste docenten:

Wendelien Wouters: maakte tientallen producties met jongeren - schrijft en regisseert - staat in het hele land op het podium als presentator van events. Wendelien leert je hoe je jezelf met zelfvertrouwen en lef presenteert op het podium. Daar heb je je leven lang wat aan.

Carina Numan: zingt, maakt liedjes, improviseert, arrangeert muziek, geeft workshops zingen, leidt koren en begeleidt op vleugel en piano. Met haar aanstekelijk enthousiasme weet ze als geen ander de liefde en passie voor muziek over te brengen.

Sofie Cornelissen: maakt, speelt, zingt en regisseert voorstellingen met peuters, jeugd en jongeren. Ze geeft ook les op scholen aan zowel de leerlingen als leerkrachten. Sofie houdt van improviseren omdat je dan mag uitproberen en elkaar kunt verrassen met dingen die je van tevoren nooit zo had kunnen bedenken!

Zwaan Stam: speelt piano, zingt en werkt in het theater als docent en uitvoerend kunstenaar. Of het nu één op één is in pianolessen, of voor een zaal vol publiek, het gaat altijd over het onderzoek naar wie je bent en wat je te vertellen hebt.

Meer over de docenten?
www.wendelienwouters.nl
www.mooimuziek.nl
www.zwaanstam.nl