Kinderatelier schilderen en tekenen

Gruitpoort, Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem
Lies Sieverding
Dinsdag: 16:00 - 18:00
17 september 2019
26 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Lies Sieverding

Kinderatelier schilderen en tekenen: Iedere dinsdagmiddag in speelse vorm leren schilderen & tekenen! Onder de kundige en enthousiaste begeleiding van Lies Sieverding 26 weken lang in groepsvorm nieuwe technieken en materialen aanleren. De kosten zijn €325,- / Proefles €10,-

Lies zegt over de cursus: “Op een speelse manier leren schilderen & tekenen. Een cursus met veel variatie, geen les is hetzelfde. We werken in het atelier, we gaan naar buiten, bezoeken een museum, we praten over beroemde kunstenaars en leren goed naar schilderijen en werken te kijken. Alle materialen komen aan bod. Ik laat kinderen vrij in hun keuze: willen ze tijdens de les zelfstandig aan de slag met de nodige begeleiding, of willen ze meedoen in de groep. Beide is altijd mogelijk. Creativiteit staat voorop. Ben je geïnteresseerd? Kom gerust een proefles volgen!”


Lies Sieverding

Meer over Lies Sieverding

Lies laat zich door het leven verrassen. Met haar eigen kijk op gebeurtenissen, haar humor en goed bewaarde kinderlijke fantasie zit ze al snel vol creatieve ideeën. Als een uitvinder creëert ze haar ontwerpen. Haar werk is oorspronkelijk en weerspiegelt haar gevoelswereld.