Mandala's tekenen

De Gruitpoort, Stadskamer 3.5
Kunst in uitvoering
Woensdag: 13:30 - 16:00
11 september 2019 tot 25 september 2019
3 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Kunst in uitvoering

Het inkleuren van mandala’s is bij de meeste mensen wel bekend. Maar hoe wordt een Mandala nou eigenlijk ontworpen? Mirjam geeft 3 dagdelen informatie en inzicht in het ontwerp van de mandala, zodat je de juiste tools in handen hebt om je eigen mandala te ontwerpen.

Woensdag 11, 18 en 25 september. Aanvang 13.30 uur (inloop vanaf 13.15 uur). De Stadskamer heeft een eigen ruimte voor haar workshops. Je vind ons op de 3de verdieping in ruimte 3.5.

Deelnemen aan deze workshop kost € 1,50 of een muntje van de meedoen regeling per keer.

Voor meer informatie óf om jezelf aan te melden, mail naar: M.vandenEerenbeemt@stadskamer.com of S.Veekens@stadskamer.com

maximaal 12 deelnemers

Stadskamer

Meer over Kunst in uitvoering

Kunst in uitvoering is een initiatief van de Stadskamer. Kunst in uitvoering biedt cursussen en workshops aan met inzet op eigenaarschap en ontwikkeling. Onze workshops en cursussen worden onderverdeelt in 2 categorieën: vraaggericht en aanbodgerichtMet vraag gericht werken is de vraag van de cursist het uitgangspunt en kijkt de docent samen met de cursist wat de beste route is, de cursist gaat aan de slag in een individueel traject. Bij aanbodgericht worden er workshops aangeboden waarin de cursisten in een groep aan de slag gaan. Er zullen veel verschillende workshops aangeboden worden bv. materiaalkennis, kleurenleer, portret tekenen enz. 

Kunst in uitvoering is 4 dagdelen in de week aanwezig in de Gruitpoort. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.00 uur – 16.00 uur zal een medewerker van de Stadskamer aanwezig zijn.

Voor informatie over onze activiteiten verwijzen wij U naar de website van de Gruitpoort https://gruitpoortcursussen.nl/, de Facebookpagina van de Stadskamer of stuur een mailtje naar S.Veekens@stadskamer.com.