meer vreugde in huis

De Gruitpoort Doetinchem, atelier 2.5
Bart Helmantel en Geraldine Cornelissen
Zaterdag: 13:00 - 16:00
28 september 2019
3 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Bart Helmantel en Geraldine Cornelissen

Komt bij jou ook wel eens de rook uit je oren….. of is het enkel een klein gevoel van ongenoegen. Loop je regelmatig achter de feiten aan en duizelt het je soms omdat er zoveel om aandacht vraagt?

Verlang je erna om in en om jouw huis vaker het gevoel van vreugde te ontmoeten.  Of wens je dat je vaker het gevoel hebt dat je behoeften vervuld zijn. Hoe klinkt het om meer rust en ontspanning te ervaren….. goed plan?

Dan is deze workshop wellicht iets voor jou. In een kleine groep gaan we heel praktisch aan het werk. We nemen de tijd om te ontdekken wat jou energie geeft en wat jou energie kost; welke behoeften schreeuwen om gezien te worden; wat jou de beste versie van jezelf maakt. En vooral, welke dingen al heel goed werken, want die zijn er vast ook al heel veel.

Door oefeningen, meditaties en droombeelden wordt jouw wens steeds duidelijker. De gitaarmuziek zorgt dat je hier nog makkelijker contact mee kunt maken. We doen dit heel praktisch, aan de hand van jouw eigen dagelijks leven. Doe je mee?

Prijs: losse bijeenkomsten kosten € 33,00 en voor een blok van 3 betaal je € 86,00

data: 28 september, 26 oktober, 23 november

 

Intuïtief Leven

Meer over Bart Helmantel en Geraldine Cornelissen

Ik, Geraldine, ben al vanaf heel jong geïnteresseerd in gezondheid, communicatie en persoonlijke groei. Verbindende communicatie is een grote inspiratiebron. Ik heb gewerkt in het basisonderwijs: vrije school, christelijk en openbaar. Ook heb ik les gegeven op het opleidingsinstituut voor therapie en counseling. Ik heb zelf een praktijk voor kindertherapie gevoerd.  Autonomie, zelfredzaamheid, kansen zien en vreugde zijn trefwoorden die mij typeren. 

Voor mij, Bart Helmantel, is muziek een rode draad door mijn leven. Met de ontdekking van de warme klank van 432Hz, is voor mij een wereld open gegaan. De helende invloed van deze frequentie op het menselijk lichaam boeit me enorm. Ik geef klankconcerten in Nederland, België en Duitsland. De combinatie van mijn stem en Spaanse gitaar heeft een diep ontspannende werking op het lichaam, wat het zelfhelend vermogen ervan versterkt.

We geloven dat de wereld bedoeld is om ons geboorterecht "vreugde" vol te leven. We inspireren graag heel veel mensen. Doe je mee?