Muzikaal Begeleide Meditatie

De Gruitpoort Doetinchem, atelier 2.5
Intuitief leven
Dinsdag: 20:00 - 21:00
14 januari 2020 tot 18 februari 2020
5 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Intuitief leven

Impressies van de muziek bij de MBM (Muzikaal Begeleide Meditatie)

‘Eternal Passage’, een reis naar verstilling

 

 

‘Reflections from The Source’

Ruimte maken voor de signalen van je lichaam. Afstemmen om jouw intuïtie te horen. Weer fijn in je vel en meer rust en vrijheid ervaren. Of gewoon weer lekker slapen. Of net iets meer ontspanning.

Een uur lang ruimte voor jou en jouw lichaam. Door stretchen en meditatie bieden we de mogelijkheid om het contact met jezelf te verdiepen. Door bewustwording op jouw ademstroom te krijgen, ontstaat de kans om te verruimen en te ontspannen. Dit geeft vrijheid en kansen.

Het contact met jouw intuïtie wordt extra versterkt door de helende klanken van gitaar en stem. Deze is afgestemd op hartfrequentie.

Prijs: losse bijeenkomsten kosten € 15.- en voor een blok van 5 betaal je € 65.- Een proefles kun je meedoen voor € 10,-

Neem een matje, meditatiekussen, omslagdoek en warme sokken mee

 

Intuïtief Leven

Meer over Intuitief leven

Ik, Geraldine, ben al vanaf heel jong geïnteresseerd in gezondheid, communicatie en persoonlijke groei. Verbindende communicatie is een grote inspiratiebron. Ik heb gewerkt in het basisonderwijs: vrije school, christelijk en openbaar. Ook heb ik les gegeven op het opleidingsinstituut voor therapie en counseling. Ik heb zelf een praktijk voor kindertherapie gevoerd.  Autonomie, zelfredzaamheid, kansen zien en vreugde zijn trefwoorden die mij typeren. 

Voor mij, Bart Helmantel, is muziek een rode draad door mijn leven. Met de ontdekking van de warme klank van 432Hz, is voor mij een wereld open gegaan. De helende invloed van deze frequentie op het menselijk lichaam boeit me enorm. Ik geef klankconcerten in Nederland, België en Duitsland. De combinatie van mijn stem en Spaanse gitaar heeft een diep ontspannende werking op het lichaam, wat het zelfhelend vermogen ervan versterkt.

We geloven dat de wereld bedoeld is om ons geboorterecht "vreugde" vol te leven. We inspireren graag heel veel mensen. Doe je mee?