muzikaal begeleide meditatie

De Gruitpoort Doetinchem, atelier 2.5
Bart Helmantel en Geraldine Cornelissen
Dinsdag: 20:00 - 21:00
10 september 2019 tot 17 december 2019
13 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Bart Helmantel en Geraldine Cornelissen

Impressies van de muziek bij de MBM (Muzikaal Begeleide Meditatie)

‘Eternal Passage’, een reis naar verstilling

 

 

‘Reflections from The Source’

 

Rennen, vliegen, haasten….. met alle gevolgen van dien (stress, hoofdpijn, rugpijn, kortademig, steken op de borst, exceem of anders). We kennen het allemaal in meer of mindere mate. Voor veel mensen is dat oké. Misschien ben jij wel degene die verlangt naar meer rust, meer vreugde en gezondheid. Deze verandering voor jezelf kun je ervaren door een uurtje in de week deel te nemen aan deze bijeenkomst. Tijdens dit uur nemen we je mee met eenvoudige oefeningen voor een soepeler lichaam;  muzikaal begeleide meditatie voor meer aandacht voor de signalen van jouw lichaam. De muziek helpt om op een diepe laag te ontspannen. Iedere avond ga je naar huis met een praktische tool om steeds meer vreugde in je eigen leven te gaan ervaren. Je kunt deze lessen los volgen of in blokken van 6 bijeenkomsten.

Prijs: losse bijeenkomsten kosten € 13.- en voor een blok van 6 betaal je € 65.- en de 13 bijeenkomsten voor € 130.-

Neem je wel een kussen om op te zitten mee als je op de grond wilt zitten en natuurlijk een fijne doek om jezelf warm te houden.

 

Intuïtief Leven

Meer over Bart Helmantel en Geraldine Cornelissen

Ik, Geraldine, ben al vanaf heel jong geïnteresseerd in gezondheid, communicatie en persoonlijke groei. Verbindende communicatie is een grote inspiratiebron. Ik heb gewerkt in het basisonderwijs: vrije school, christelijk en openbaar. Ook heb ik les gegeven op het opleidingsinstituut voor therapie en counseling. Ik heb zelf een praktijk voor kindertherapie gevoerd.  Autonomie, zelfredzaamheid, kansen zien en vreugde zijn trefwoorden die mij typeren. 

Voor mij, Bart Helmantel, is muziek een rode draad door mijn leven. Met de ontdekking van de warme klank van 432Hz, is voor mij een wereld open gegaan. De helende invloed van deze frequentie op het menselijk lichaam boeit me enorm. Ik geef klankconcerten in Nederland, België en Duitsland. De combinatie van mijn stem en Spaanse gitaar heeft een diep ontspannende werking op het lichaam, wat het zelfhelend vermogen ervan versterkt.

We geloven dat de wereld bedoeld is om ons geboorterecht "vreugde" vol te leven. We inspireren graag heel veel mensen. Doe je mee?