Schilder/tekenatelier voor volwassenen

Gruitpoort, Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem
Lies Sieverding
Dinsdag: 19:30 - 21:30
17 september 2019
26 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Lies Sieverding

Schilder/tekenatelier voor volwassenen: Iedere dinsdagavond schilderen & tekenen onder de kundige en enthousiaste begeleiding van Lies Sieverding. Deze cursus duurt 26 weken lang en is zowel voor beginners als gevorderden. De kosten zijn €360,- / Proefles €10,-

Lies zegt over de cursus: “Het is een cursus met veel variatie. Geen les is hetzelfde. Iedere week een ander onderwerp, van abstract naar figuratief, van stillevens tot modern. Ik werk met alle deelnemers om tijdens de cursus een eigen handschrift te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat alle deelnemers zelf kunnen bepalen of ze tijdens de les zelfstandig aan de slag willen gaan met de nodige begeleiding, of dat ze meedoen aan het wekelijkse groepsthema. Ben je geïnteresseerd? Kom gerust een proefles volgen!

 


Lies Sieverding

Meer over Lies Sieverding

Lies laat zich door het leven verrassen. Met haar eigen kijk op gebeurtenissen, haar humor en goed bewaarde kinderlijke fantasie zit ze al snel vol creatieve ideeën. Als een uitvinder creëert ze haar ontwerpen. Haar werk is oorspronkelijk en weerspiegelt haar gevoelswereld.