Stilteconcerten met Bart Helmantel

De Gruitpoort Doetinchem, atelier 2.5
Bart Helmantel en Geraldine Cornelissen
Donderdag: 19:30 - 21:30
  Vrijdag: 19:30 - 21:30
  Zaterdag: 14:00 - 16:00
19 september 2019
4 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Bart Helmantel en Geraldine Cornelissen

 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een impressie op Youtube

‘Eternal Passage, een reis naar verstilling’

 

 

‘Reflections from The Source’

 

 

Relax en Geniet………

Een heerlijk moment voor jezelf. In anderhalf uur neem ik je mee op een muzikale reis naar jouw binnenwereld. Laat je meevoeren en verrassen op intuïtieve klanken en gitaarspel. In korte tijd kom je in een diepe staat van ontspanning en maak je contact met de intimiteit van je eigen gevoelswereld. In een vorm van tijdloosheid, luister je steeds minder bewust naar de muziek en de klanken…. Het ís er gewoon…… Je krijgt het gevoel van een diepe eenheid en vrede met jezelf en alles om je heen. Ontdek de vreugde en de rust van de volledige ruimte binnen in jezelf…..Er hoeft niets en er mag alles.

Met de warme klank van 432hz frequentie opent je lichaam zich als vanzelf en kom je sneller in een diepe staat van ontspanning. Laat de hectiek van het alledaagse even los en geniet volop van je zintuigen.

Neem een matje, deken en eventueel een kussen mee om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. Het Stilteconcert wordt gespeeld zonder pauze. Als je liever op een stoel zit, kan dat natuurlijk ook.

Prijs:  Een Stilteconcert kost € 15,00

Data:  Donderdag 19 september, donderdag 17 oktober,  vrijdag 8 november, zaterdag 21 december

 

Intuïtief Leven

Meer over Bart Helmantel en Geraldine Cornelissen

Ik, Geraldine, ben al vanaf heel jong geïnteresseerd in gezondheid, communicatie en persoonlijke groei. Verbindende communicatie is een grote inspiratiebron. Ik heb gewerkt in het basisonderwijs: vrije school, christelijk en openbaar. Ook heb ik les gegeven op het opleidingsinstituut voor therapie en counseling. Ik heb zelf een praktijk voor kindertherapie gevoerd.  Autonomie, zelfredzaamheid, kansen zien en vreugde zijn trefwoorden die mij typeren. 

Voor mij, Bart Helmantel, is muziek een rode draad door mijn leven. Met de ontdekking van de warme klank van 432Hz, is voor mij een wereld open gegaan. De helende invloed van deze frequentie op het menselijk lichaam boeit me enorm. Ik geef klankconcerten in Nederland, België en Duitsland. De combinatie van mijn stem en Spaanse gitaar heeft een diep ontspannende werking op het lichaam, wat het zelfhelend vermogen ervan versterkt.

We geloven dat de wereld bedoeld is om ons geboorterecht "vreugde" vol te leven. We inspireren graag heel veel mensen. Doe je mee?