Van stil, naar leven

De Gruitpoort Doetinchem
Kunst in uitvoering
Maandag: 13:30 - 16:00
16 september 2019
1 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Kunst in uitvoering

Openingsworkshop door Iris Nobel.

Hoe maak je van een stil leven, een levendig stil leven. Iris neemt je mee naar een kunstzinnig ontdekken waarbij je een geheel ander en vernieuwde stijl van een stil leven gaat creëren.

Maandag 16 september van 13.30 – 16.00 uur.  Maximaal 12 deelnemers. Opgeven bij Iris (I.Nobel@Stadskamer.com).

Deelname aan deze workshop is gratis!

Stadskamer

Meer over Kunst in uitvoering

Kunst in uitvoering is een initiatief van de Stadskamer. Kunst in uitvoering biedt cursussen en workshops aan met inzet op eigenaarschap en ontwikkeling. Onze workshops en cursussen worden onderverdeelt in 2 categorieën: vraaggericht en aanbodgerichtMet vraag gericht werken is de vraag van de cursist het uitgangspunt en kijkt de docent samen met de cursist wat de beste route is, de cursist gaat aan de slag in een individueel traject. Bij aanbodgericht worden er workshops aangeboden waarin de cursisten in een groep aan de slag gaan. Er zullen veel verschillende workshops aangeboden worden bv. materiaalkennis, kleurenleer, portret tekenen enz. 

Kunst in uitvoering is 4 dagdelen in de week aanwezig in de Gruitpoort. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.00 uur – 16.00 uur zal een medewerker van de Stadskamer aanwezig zijn.

Voor informatie over onze activiteiten verwijzen wij U naar de website van de Gruitpoort https://gruitpoortcursussen.nl/, de Facebookpagina van de Stadskamer of stuur een mailtje naar S.Veekens@stadskamer.com.