WORKSHOP: Breng jezelf in kaart

De Gruitpoort lokaal 2.3
Intuitief leven
Zaterdag: 14:00 - 17:00
07 maart 2020 tot 21 maart 2020
2 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Intuitief leven

In deze workshop gaan we op ontdekkingsreis naar jouw binnenwereld. Wat leeft daar allemaal. Waar word je blij van. Wat kost je moeite. Wat zijn jouw rooie knoppen. Of wel waar word je door geraakt? Of boos over?

Als je meer zicht op jezelf hebt, dan weet je ook beter wat je nodig hebt
en dan weet je ook beter waar je “ja” of “nee” tegen zegt.

Dit is voor mensen, die zich o.a. vaak onverklaarbaar vermoeid voelen of futloos; die snel boos worden en eigenlijk niet weten waardoor of denken dat het alleen aan de ander ligt. En die nu op het punt staan om meer te genieten van het leven en beter willen kiezen, meer zicht op kansen en mogelijkheden willen hebben.

In 2 bijeenkomsten ontsluieren we steeds meer jouw rijke mogelijkheden en signalen. De werkvormen zijn: meditatie, lijfoefeningen, gesprekken en herkenning en natuurlijk in kaart brengen. Jouw binnenwereld  wordt meer aan het licht gebracht. En ieder moment krijg je meer zicht op wat je nodig hebt… en hoe je het krijgt. En bij iedere stap komt er meer van jouw kracht aan het licht.

Prijs  € 49,- voor  twee bijeenkomsten. Deze zijn alleen als pakket te volgen.

 

Intuïtief Leven

Meer over Intuitief leven

Ik, Geraldine, ben al vanaf heel jong geïnteresseerd in gezondheid, communicatie en persoonlijke groei. Verbindende communicatie is een grote inspiratiebron. Ik heb gewerkt in het basisonderwijs: vrije school, christelijk en openbaar. Ook heb ik les gegeven op het opleidingsinstituut voor therapie en counseling. Ik heb zelf een praktijk voor kindertherapie gevoerd.  Autonomie, zelfredzaamheid, kansen zien en vreugde zijn trefwoorden die mij typeren. 

Voor mij, Bart Helmantel, is muziek een rode draad door mijn leven. Met de ontdekking van de warme klank van 432Hz, is voor mij een wereld open gegaan. De helende invloed van deze frequentie op het menselijk lichaam boeit me enorm. Ik geef klankconcerten in Nederland, België en Duitsland. De combinatie van mijn stem en Spaanse gitaar heeft een diep ontspannende werking op het lichaam, wat het zelfhelend vermogen ervan versterkt.

We geloven dat de wereld bedoeld is om ons geboorterecht "vreugde" vol te leven. We inspireren graag heel veel mensen. Doe je mee?