WORKSHOP: Wat zeg je in jouw hoofd

Gruitpoort lokaal 2.3
Intuitief leven
Dinsdag: 19:30 - 21:30
18 februari 2020 tot 03 april 2020
3 lessen
Toon formulier

Neem contact op met Intuitief leven

Gebeurt er bij jou ook zoveel in het hoofd? Zoveel teksten, zoveel bevelen.. en vooral zoveel kritiek… en dan vooral heel veel kritiek op jezelf…

Ze zeggen wel eens dat 99% van die stemmen niet van jezelf zijn, maar aangeleerd, als waarheid aangenomen of gewoon nog niet onderzocht.

Zou je meer rust in je hoofd willen, minder commentaar op jezelf willen geven, meer ruimte willen ervaren, zelf het stuur meer in handen willen hebben. En meer ruimte in je hoofd willen voor plezier, lachen en vrijheid?

Ga dan mee op avontuur en onderzoek jouw teksten…. om ze vrij te geven…  of juist duidelijker te laten spreken.
Van wie komt die tekst? En wat wil ik er mee?

Gedurende 2 uur leid ik, Geraldine,  je door een proces, waarin jij jouw teksten gaat onderzoeken. Door begeleide oefeningen gaan we enkele teksten opnieuw aankijken en de plaats geven die je ze op dit moment wilt geven. Hierna kun je zelfstandig meer orde brengen in jouw innerlijke teksten. En iedere maand is er een kans om dit proces te verdiepen.

dinsdag 18 februari, 10 maart en 7 april

Prijs € 20,- per bijeenkomst


Intuïtief Leven

Meer over Intuitief leven

Ik, Geraldine, ben al vanaf heel jong geïnteresseerd in gezondheid, communicatie en persoonlijke groei. Verbindende communicatie is een grote inspiratiebron. Ik heb gewerkt in het basisonderwijs: vrije school, christelijk en openbaar. Ook heb ik les gegeven op het opleidingsinstituut voor therapie en counseling. Ik heb zelf een praktijk voor kindertherapie gevoerd.  Autonomie, zelfredzaamheid, kansen zien en vreugde zijn trefwoorden die mij typeren. 

Voor mij, Bart Helmantel, is muziek een rode draad door mijn leven. Met de ontdekking van de warme klank van 432Hz, is voor mij een wereld open gegaan. De helende invloed van deze frequentie op het menselijk lichaam boeit me enorm. Ik geef klankconcerten in Nederland, België en Duitsland. De combinatie van mijn stem en Spaanse gitaar heeft een diep ontspannende werking op het lichaam, wat het zelfhelend vermogen ervan versterkt.

We geloven dat de wereld bedoeld is om ons geboorterecht "vreugde" vol te leven. We inspireren graag heel veel mensen. Doe je mee?